Bejelentés


tinilapok.5mp.eu Ne félj a Serdülőkortól,kérj tanácsot!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Üdvözöllek a Tinik között

``);


Tini-bajok

Egyszerre lázadnak és bújnak meg a csigaházukban. A szülők csak tördelik a kezüket és közben fogalmuk sincs, vajon mi járhat tinédzserkorú gyermekük fejében.

Szex, szex, szex:

Kétségkívül a szex azon dolgok egyike, ami a legjobban izgatja a tinik fantáziáját. Az érdeklődés, álmodozás azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy csinálják is.

Az egyik sztereotípia, ami még a 21. században is igaznak tűnik az, hogy a nők sokkal érzelgősebbek, mint a férfiak. Amikor a tinilányok a szexre gondolnak, akkor főként az érzelmi oldaláról közelítik meg a dolgot. Ez abból a szempontból veszélyes, hogy könnyen úgy gondolhatják, ha szeretnek egy fiút, akkor a szexbe is bele kell menniük.
Bármi gonddal fordulj hozzánk,szívesen válaszolunk a kérdésedre!:)
A tinikor kezdete és nehézségei

A gyerekeknél az egyik legproblémásabb korosztály a 13-17 éves kor. A tinédzserkor az egyik legnagyobb törődést igénylő időszak. Ekkor lázadoznak, tombolnak a fiatalok, próbálnak önállóak lenni.Ha ezt nem kezeljük kellő toleranciával, törődéssel, megértéssel, akkor elveszíthetjük gyermekünk bizalmát.
Legyünk "barátok" - beszélgessünk velük, kísérjük figyelemmel életük apró változásait, de ne avatkozzunk mindenáron a dolgaiba.A legfontosabb, hogy kezdve egészséges példát mutassunk nekik,így könnyedén elkerülhetnénk társadalmunk legnagyobb problémáit.Csupán parányi odafigyelésről van szó:ne együnk a tévé előtt ülve, szervezzünk közös kirándulásokat, mozogjunk együtt (biciklizzünk, sétáljunk nagyokat). Ezáltal nem csak egészségesek lesznek, de a szülő-gyermek kapcsolatot is erősíti!


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!